Een voorlichtings DVD -set over de negatieve invloed van psychiatrie op de samenleving:

Anderhalf uur informatie op DVD en een brochure met een samenvatting

Inhoud:

1 Introductie.

Psychiaters willen doen geloven dat er een epidemie van geestesziekten bestaat en dat psychotrope (bewustzijnsveranderende) middelen de remedie daarvoor zijn.

  1. Het pushen van psychiatrische middelen.

Sinds 1952 is het Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM) het psychiatrisch handboek voor “geestelijke stoornissen” en in de praktijk een catalogus voor het uitschrijven van rekeningen.

  1. Handel in ziekten.

Door gebruik te maken van de DSM kunnen psychiaters iedereen als geestesziek bestempelen. Er is een pil voor elke aandoening en depatiënt wordt niet verteld hoe gevaarlijk psychiatrische middelen werkelijk zijn.

  1. Het experiment.

De volslagen afwezigheid van welke wetenschappelijk verantwoorde test dan ook om een diagnose te bevestigen weerhoudt psychiaters niet van klinische experimenten met gevaarlijke medicijnen.

  1. Het bewerken van receptenschrijvers.

Farmaceutische bedrijven huren psychiaters in om psychotrope middelen bij hun collega’s onder de aandacht te brengen. Zo halen farmaceutische bedrijven miljarden binnen.

  1. Publieke verkooptrucs.

Vaandaag de dag besteden farmaceutische bedrijven meer dan 5 miljard dollar per jaar aan marketing. Onder andere via “belangenverenigingen voor patiënten” en via de media.

  1. “Bij”-werkingen.

Geen psychiater weet hoe hun middelen werken. Psychotrope middelen worden steeds vaker ontmaskerd als chemische vergiffen met mogelijk dodelijke werking. Langdurig gebruik kan leiden tot levenslange beschadiging.

  1. De werkelijke feiten.

Psychiaters beweren dat hun middelen “veilig en effectief” zijn, omdat zij de experts zijn en jij niet. Keer op keer wordt bewezen dat op hun vertrouwen rampzalig kan zijn. Omdat de meeste keuzemogelijkheden voor therapieën waar geen medicamenten aan te pas komen zelden aan de patiënt bekend gemaakt worden, kan een patiënt zelden een beslissing nemen op basis van volledige en juiste informatie. Alleen door klachten over nadelige reacties van medicatie te rapporteren kan de ware omvang aan het licht worden gebracht. Meldt bijwerkingen aan Lareb (http://www.lareb.nl/ ) (De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) geeft toe dat minder dan 10% van alle nadelige gevolgen van medicijnen door patiënten of artsen wordt gerapporteerd.)

Bestel de gratis 

foreign visitors: CCHR International:

Email: humanrights@cchr.org

www.cchr.org

WAARSCHUWING:

Stop nooit met het slikken van psychiatrische drugs zonder het advies en de begeleiding van een kundige (niet psychiatrische) arts.