Groot psychiatrisch congres, farmaceuten ruim vertegenwoordigd.

7 oktober 2022. In oktober is er een groot psychiatrisch congres gepland in Wenen, van de European College of Neuropsychopharmacology (ECNP)

Zie de volgende webpagina van dat congres om een indruk te krijgen van de dominantie van de farmaceutische industrie bij dit onderwerp:
https://www.ecnp.eu/Congress2022/ECNPcongress/industry/list-partners . Hier worden de volgende belanghebbende instituties, bedrijven en industrieën genoemd, die bij de conferentie betrokken zijn:

ALBA Network, Angelini Pharma, Biogen, Boehringer Ingelheim, Campden Instruments, Douglas Pharmaceuticals Ltd, EUFAMI,European Brain Council (EBC), European Psychiatric Association (EPA), GAMIAN-Europe, Gedeon Richter Plc & RECORDATI S.p.A, H. Lundbeck A/S, Janssen Pharmaceutica NV, MSD, Neuroscience-based Nomenclature (NbN), Otsuka Pharmaceutical Europe Ltd and H., Lundbeck A/S, Sahlgrenska University Hospital, Sage Therapeutics, Schwabe Group, Sumitomo Pharma Co., Ltd, Sunovion Pharmaceuticals Europe Ltd, Takeda Pharmaceuticals, Viatris, Wisepress Medical Bookshop.

De mogelijke gevolgen van foute psychiatrische behandeling
Ter illustratie geven wij onderstaande melding van een psychiatrieslachtoffer, die wij in oktober ontvingen. Een flink deel van zijn leven kreeg deze man pillen te slikken, in plaats van een goede behandeling van zijn probleem.

—- een selectie van punten uit zijn brief: —-
“Ik ben 50 jaar oud. Van af mijn 18 de jaar slikte ik psych drugs.
Ik heb Cisordinol geslikt en Haldol met de nodige krampen / pijnen.
Kreeg Akineton, Abilify, Zyprexa, Depakine en andere zware middelen toen ik op genomen was, 32 jaar lang.
(…) Kwam in een kliniek, ik was toen 86 kilo (afgetraind in de sportschool), maar was na vijf weken 106 kilo zwaar geworden, door door de medicijnen die ze me hebben gegeven.”
(etc.)
— Tot zover de recente melding van een gebruiker van psychiatrische medicijnen. —

https://www.ncrm.nl/wp-content/uploads/2021/12/Wat-er-mis-is-met-psychiatrie-NCRM-flyer.pdf

0
  Related Posts
  • No related posts found.