ADHD verdienmodel

24 januari 2020

Onder wat men ADHD noemt vallen een groot aantal gedragsproblemen die kinderen op school en thuis kunnen hebben. Voor dergelijke problemen bestaan er oplossingen zonder medicijnen. Wij troffen onderstaande reclameboodschap voor een ADHD marketingrapport waarin (zie de link) een verontrustend aantal farmaceutische bedrijven wordt genoemd. Dat doet ons doet vrezen dat het marketingadvies niet vooral gericht zal zijn op medicijnvrije therapieën.

Wereldwijde Attention-Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) Therapeutics-markt 2024 per producttype, topfabrikant, productie, omzet en marktaandeel

(Gezien 19 januari 2020.)

Attention-Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) Therapeutics-marktrapport levert uitgebreide kwalitatieve en kwantitatieve studie van de bestaande trends en komende schattingen van de Attention-Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) Therapeutics-markt van 2013 tot 2024 om de belangrijkste kansen te beheersen.

Het document voorziet dat “Azië-Pacific” de komende jaren meer marktaandeel van Attention-Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) Therapeutics zal innemen, vooral in China en India en Zuidoost-Azië.

“Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, zal nog steeds een belangrijke rol spelen die niet kan worden genegeerd. Alle wijzigingen vanuit de Verenigde Staten kunnen de ontwikkelingstrend van Attention-Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) Therapeutics beïnvloeden.

Europa speelt ook een belangrijke rol op de wereldwijde Attention-Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) Therapeutics-markt, met een marktomvang van xx miljoen USD in 2018 en zal xx miljoen USD zijn in 2024, met een CAGR van XX.” Etc.

0
  Related Posts
  • No related posts found.